Бивш шеф в Локо (Пд): Имало е случаи, когато съдии са манипулирали мачове


Бивш шеф в Локо (Пд): Имало е случаи, когато съдии са манипулирали мачове
Снимка: plovdivderby.com

868 0

Бившият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) Емил Наков призна, че е имало мачове, които са били манипулирани от съдиите. Той обаче не обвини тях, а тези, които ги ръководят.

"Имало е и случаи съдии да манипулират мачове. Имаше един съдия от Варна, не си спомням точно на Цветница ли беше, беше заплашен преди мача още - имаш деца и т.н. Към Антон Генов сме имали много забележки. Той обаче си беше сериозен съдия“, сподели Наков пред bTV.

"Всичко идва от хората, които ги ръководят. Момчетата, облечени в черно, нямат никаква вина. Имаше хора, които обикалят всички офиси и то се знаеше в средите на София.“, заяви Наков и добави: "Ние сме се стремели да не работим с такива хора. Правил съм си майтап да питам хора от комисията дали може да сложим даден човек да свири и наистина са ми казвали, че може. Тези хора стояха в едно популярно кафе. Някой под големите босове вършеше простотиите.“

"С Жоро Илиев не ни стигна времето да оправим школата и да поправим много неща. Винаги сме се притеснявали от едни такива събития," допълни Наков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички