Бивш ас на "Левски" почва титуляр за Локо (Пд) на "Тича"?


Бивш ас на "Левски" почва титуляр за Локо (Пд) на "Тича"?
Снимка: БГНЕС

1234 0

Най-новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Стефан Велев може да почне като титуляр в селекцията на Христо Колев по време на гостуването на "смърфовете" срещу Черно море.

Двата отбора откриват 8-ия кръг на "А" група в петък, като се изправят един срещу друг в 16:15 часа на стадион "Тича" във Варна.

Вчера бившият играч на "Левски" и Берое беше картотекиран в БФС и няма никакви пречки да играе за пловдивския тим. Логично, Христо Колев го включи в групата за мача и дори се очаква да почне титуляр в утрешния двубой.

Иначе днес "смърфовете" се насочиха към курорта Св. Св. Константин и Елена, където ще са на лагер до срещата с Черно море.

Извън групата остана Оливие Боне, който има мач наказание. Ето и пълната група на Христо Колев за гостуването във Варна:

Ясин Ел Харуби, Теодор Скорчев, Христо Стамов, Крум Стоянов, Кирил Котев, Александър Тунчев, Николай Димитров, Пламен Крумов, Георги Вълчев, Лоик Дюфо, Стефан Велев, Дани Кики, Димо Бакалов, Димитър Велковски, Бирсент Карагарен, Айкут Янъков, Мартин Камбуров, Зоран Балдовалиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички