Берое удари Локомотив Пловдив в последната минута и уби шансовете им за Европа (ВИДЕО)


Берое удари Локомотив Пловдив в последната минута и уби шансовете им за Европа (ВИДЕО)
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

2598 0

Берое удари Локомотив Пловдив с 1:0 в Стара Загора в двубой от плейофите в efbet Лига. Срещата бе изключителна важна за домакините, които продължават битката за място, даващо право на бараж за Лигата на Конференциите.

В същото време пловдивчани се простиха с амбициите да играят в Европа през следващия сезон. Тимът на Александър Томаш няма победа в пети пореден мач. Освен това Локото вече е с 6 загуби и две равенства от последните си 8 шампионатни гостувания.

Единственото попадение бе дело на Фал в 90-ата минута.

Така "смърфовете" останаха с актив от 37 точки на трето място в класирането. Берое е с 41 точки, а ЦСКА 1948 с 40 т.

Мачът под Аязмото стартира по ужасен начин за гостите. По време на загрявката контузия получи Йосип Томашевич. Още при първото си докосване до топката в 5-ата секунда Парвиз Умарбаев бе брутално фаулиран от Давиде Мариани. Таджикският национал стисна зъби и остана на терена до 58-ата минута. След като напусна терена той отправи някаква реплика към рефера Георги Иванов, който му вдигна втори жълт картон.

За цяло първо полувреме локомотивци имаха само едно добро положение. Две минути преди почивката Александър Василев проби отляво и подаде към Лукас Салинас. Халфът отправи диагонален шут, но вратарят Ганев изби в корнер.

Втората голова ситуация за гостите дойде в 78-ата минута. След разбъркване топката стигна до влезлия на смяна Христо Иванов. От малкия пеналт той шутира, но вратарят на Берое спаси. Малко след това Ивайло Димитров засече с глава центриране на Милош Петрович отдясно, но Ганев запази вратата си "суха".

Така се стигна до 90-ата минута, когато удар на Даниел Генов бе блокиран, но отскочилата топка бе засечена с глава от Фал, който от десетина метра я прати в мрежата за 1:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички