Бащата скри Локото преди "Ботев" от шпиони


Бащата скри Локото преди "Ботев" от шпиони

553 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Христо Колев реши да скрие своя отбор преди предстоящото дерби с "Ботев". Бащата се изплаши от шпиони на градския съперник и по тази причина няма да показва отбора на никого.

Спортно-техническият щаб на "черно-белите" ще закрие тренировките на тима до сблъсъка с градския съперник идната събота. На "Лаута" искат да осигурят максимално спокойствие на футболистите, а и да скрият тактическата подготовка от шпиони на градския съперник.

По тази причина се очаква още днес за тренировките на "железничарите" и пиле да не може да прехвръкне на "Лаута".

Вчера възпитаниците на Христо Колев имаха почивен ден, а днес от 13 часа ще стартират подготовката си за битката за Пловдив.

В същото време стана ясно, че трима от новите футболисти в тима са под въпрос за двубоя с "Ботев". Новопривлеченият Веселин Марчев е тръшнат от вирус и затова халфът не се готви с отбора след завръщането от подготвителния лагер в Анталия, пише "7 дни спорт".

Иначе пълноценно с отбора не тренират още двама футболисти. Това са нападателят Гай Мансур и френският защитник Ясин Амрауи. Последният пристигна в Пловдив през лятото, но остана без картотека до Нова година и тренираше само за здраве. Двамата се завърнаха с разтежения от приключилия лагер в Анталия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички