Бащата: Локо (Пд) не е и на 50% готов


Бащата: Локо (Пд) не е и на 50% готов

1509 0

Локомотив (Пд) не е и на 50 процента готов към този момент. Това заяви треньорът на "черно-белите" Христо Колев след загубата от "Левски" с 0:1 в контрола снощи. Той посочи и че трябват търпение и постоянство за изпълнението на поставените цели.

"Дори и на 50% не сме готови, много бавно играем. Не мога да кажа дали има финансово спокойствие, има си хора, които ръководят отбора и те трябва да намерят решението", лаконичен бе той.

"През първото полувреме Левски ни надигра тотално, контролираше играта, ние бяхме неориентирани, не намирахме точните решения. Играхме без самочувствие. Имаше подобрение през второто полувреме", анализира играта той.

По отношение на селекцията Колев посочи, че тя е почти завършена. "Но ако има нещо, което ни хареса може да се вземат. Трябва ни вътрешен халф, за да имаме повече конкуренция и варианти за ротация", уточни треньорът.

"Трудно е. Тепърва ще трябва да навлизаме в целия процес. Изисква се много търпение и постоянство. Мисля, че тази година ще бъде много интересно първенството, няма да има отбори, които в един период ще са свършили в шампионата", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички