Балдовалиев: Време е "Локомотив" да вземе Битката за Пловдив


Балдовалиев: Време е "Локомотив" да вземе Битката за Пловдив

917 0

Нападателят на Локо (Пд) Зоран Балдовалиев смята, че е крайно време неговият тим да спечели дербито с "Ботев". "Локомотив" няма победа над своя съперник, след като "канарчетата" се върнаха в елита.

"Влизаме в ритъм. Срещу втородивизионния Верея се получи хубава контрола, въпреки че теренът беше в лошо състояние. Лично на мен ми допадна играта ни - имахме хубави моменти. Мисля, че лека-полека влизаме във формата, която се желае от нас. Ще бъдем напълно готови за сблъсъка с Ботев. Идва дерби и няма никакво място за извинения. Всички чакаме с нетърпение този мач. Той значи много за феновете и ние трябва да се постараем допълнително заради тях. От тази среща трябва да започне изкачването ни в класирането", заяви Балдовалиев пред "Тема спорт".

"Знам, че от доста години Локо не е печелил дербито за първенство, а през миналия сезон елиминира съперника за купата с победа на неговия стадион. Вре­е е обаче това да се промени и съм сигурен, че ще стане още в събота. Имаме състав, който не се плаши от нищо", добави още футболистът.

Двубоят е в събоа от 20:00 часа на "Лаута".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички