Александър Тунчев посочи кои са най-добрите играчи на Левски преди мача в Пловдив


Александър Тунчев посочи кои са най-добрите играчи на Левски преди мача в Пловдив
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4550 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев даде интервю пред "Мач телеграф" преди утрешното домакинство на тима срещу Левски

Наставникът на "смърфовете" призна, че отборът му се нуждае от серия от победи, за да си върне разклатеното самочувствие след лошия старт на сезон 2021/22:

"Нормално е липсата на резултати да се отразява на самочувствието ни. В момента се нуждаем от серия от победи и искам да я започнем още срещу Левски. Усещам подкрепа и от собственика, и от феновете, но и осъзнавам, че не им даваме това, което заслужават. Уверен съм, че ще успеем да се реваншираме. Има обективни причини за нашия старт. Те са свързани с това, че ни напуснаха доста класни футболисти, а други не можаха да проведат пълноценна подготовка. Все пак взехме добри момчета и сега очаквам те да вдигат нивото си с всеки мач. Важно е да се подобрим в защита, за да имаме повече спокойствие. Йосип Томашевич също ще ни помогне много. Той познава обстановката и е наясно с изискванията. Останалите се нуждаят от време за сработване".

Сашо Тунчев коментира и завръщането на Станимир Стоилов начело на Левски:

"Това, че имат нов треньор, със сигурност ще даде голям импулс на Левски. Въпреки че и те не започнаха добре, мисля, че разполагат с класни футболисти като Георги Миланов, братята Цоневи, Драган Михайлович, както и много талантливи и добри футболисти. Ние обаче също свършихме сериозна работа по време на паузата. Успяхме да наваксаме с тези, които не бяха направили качествена лятна подготовка. Ще бъде труден мач, но на нас ни трябва победа, с която да положим началото на успешна серия и да си върнем самочувствието", заяви треньорът на Локомотив Пловдив.

Повече за завръщането на Томашевич в Пловдив можете да прочетете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички