Александър Тунчев: Беше инфарктно, бяхме по-спокойни от Словачко


Александър Тунчев: Беше инфарктно, бяхме по-спокойни от Словачко
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1754 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев говори след като "смърфовете" продължиха в третия кръг на Лига на конференциите след успех над Словачко след изпълнение на дузпи. 

"Емоциите на големи, беше доста трудно, беше инфарктно. Имаше сигуации, в които щяха да вкарат твори гол. Вижте какво става зад мен, тези хора викаха за нас до края", коментира Александър Тунчев.

"Вчера изпълнихме по някоя друга дузпа. Познавам Илко още от ЦСКА, той си е дузпаджия, бяхме много по-спокойни от Словачко. Стояхме добре в нашата половина, някак си нямахме тази смелост да играем, да се опитаме да играем", добави той.

"Малко или много бранехме този резултат от първия мач и това ни изигра лоша сега. Трети мач ни се събира за седмица, Словачко също падна физически в продълженията и нещата се изравниха"

"Срещу Копенхаген наистина ще е невероятно изживяване, нека починем, в неделя имаме важен мач и после ще мислим за Копенхаген"

"Разбира се, скамейката е важна, особено в такъв цикъл. Надявам се да успеем до следващия мач с някои нови попълнения. Надявам се ключовите футболисти да останат, ако и с някои от тях се разделим, ще е трудно за нашия отбор. Надявам се да разполагам с тези футболисти", завърши наставникът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички