Акрапович обяви близка раздяла със звезда и дали ще продават още играчи


Акрапович обяви близка раздяла със звезда и дали ще продават още играчи
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1433 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович започна първата си пресконференция за 2020 година с неприятна за феновете новина. Той обяви, че нападателят на тима Ален Ожболт най-вероятно ще осъществи трансфер през януари. Босненецът призна и че няма да търси заместник на своя помощник Желимир Теркеш, който напусна в края на миналата година.

"Искам да поздравя всички с новата година и да си пожелая на нас и на нашите фенове да постигнем още по-големи успехи от миналата година. Започнахме с няколко нови играчи на проби. Все още обаче не мога да кажа нищо за тях. Има много оферти за Ален Ожболт и почти сигурно той няма да остане при нас. Трудно ще намерим негов заместник. Надявам се все пак да се появи играч, който да го замести. Най-голям интерес към него проявява Слован (Братислава)", започна Акрапович след първата тренировка на тима за годината.

"На този етап няма да освобождаваме други играчи. Това може да стане само ако намерим по-добри от тях", допълни наставникът. Той поясни, че ще продължи да работи с настоящия си щаб в състав Александър Тунчев, Ванчо Траянов и треньора на вратарите Здравко Букарица. А какво интересно изказване направи днес капитанът на отбора Димитър Илиев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички