ВИДЕО: Атанас Узунов се появи облечен като смърф в Общинския съвет


ВИДЕО: Атанас Узунов се появи облечен като смърф в Общинския съвет

713 0

Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов се появи облечен с костюма на талисмана на клуба – смърф, на днешната сесия на Общинския съвет в Пловдив. В сряда вечер черно-белите победиха големия си съперник - Ботев, и грабнаха първа купа в историята си.

"Малко съм развълнуван, не съм спал. От името на ръководството на Локомотив Пловдив искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както на Локомотив, така и на Ботев, а от . самите футболисти. Искаме да благодарим за самата организацията, която направиха Община Пловдив и полицията - никакви произшествия на отиване и връщане.

Показахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е и столица на футбола. Доказахме наистина, че футболът е една социална магия, която обединява много хора”, заяви облеченият като смърф Наско Узунов от трибуната на Обищинския съвет и разкри за обаждане от премиера, в което той е поздравил клуба за спечелената купа и е благодарил за шоуто, което представиха двете агитки.

"Имам една закачка с един мой колега - както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков. От Ботев казваха, че купата е жълта. Трофеят обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта. Да прави салата. Вътре има малко бонбони”, заяви с широка усмивка Атанас Узунов.

Снощи "смърфовете" продължиха празненствата и на "Лаута" - вижте видео в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама