В Северна Македония: Акрапович напуска Локомотив Пловдив


В Северна Македония: Акрапович напуска Локомотив Пловдив
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

2861 0

Македонското издание Sportmedia информира, че има голяма вероятност Бруно Акрапович да напусне Локомотив Пловдив, за да поеме Шкендия Тетово.

Босненският специалист е един от фаворитите да поеме македонския тим. Както е известно, договорът му с пловдивчани е до края на годината и все още не е подновен.  Акрапович вече е бил начело на Шкендия от декември 2015 до октомври 2016 година, като изведе тима плейофите в Лига Европа.

От ръководството на Шкендия вече са установили контакт с Акрапович. Шефовете на клуба от Тетово настояват за завръщането на босненския специалист и са готови да му предложат много добри условия.

Преди около седмица Чавдар Цветков заяви, че от Лок Пд ще предложат нов договор на Акрапович, но все още няма официално потвърждение. "Ще му предложим нов контракт. Ние сме доволни от неговата работа. Той държи на дисциплината.Нямам информация някой клуб да иска Акрапович. Но ако има интерес към него, това е нормално. Конфликт с Акрапович не съм имал. Имали сме различни мнения. Но в името на общата цел се ражда истината. Аз винаги си казвам мнението".

По-рано стана ясно, че капитанът на "смърфовете" Димитър Илиев не попада в сметките на Красимир Балъков за евроквалификацията с Англия. Как коментира това решение таранът може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички