Треньорът на Дунав за Локомотив Пловдив: Посредствен отбор


Треньорът на Дунав за Локомотив Пловдив: Посредствен отбор
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1435 0

Треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров коментира предстоящия сблъсък за тима срещу Локомотив (Пловдив) в турнира за Купата на България.

Ето какво каза наставникът на русенци през "Меридиан Мач":

"Играем и за Купата, играем и за първенството много сериозно. Четвъртфинал ще си е четвъртфинал, така че няма какво да коментираме. Излизаме и играем на сто процента. Максимално концентрирани са всички и мислим само за мача с Локо (Пд). Почивка няма да давам на никого. Ще играем с тези, които преценя, че могат най-добре да се представят. В предишния мач естествено, че имаше какво да се желае.

Не искам да има разлика в представянето ни през първото и през второто полувреме. В последните две срещи влизаме колебливо и през второто започваме да играем футболът, който аз искам. Казал съм, че от първата минута трябва да покажат, че искат успеха.

Локо (Пд) ли? Абсолютно посредствен отбор. Той Крушарски правилно каза, че тук идва за риба. Миналата седмица взеха една топка, дано сега вземат две и да си стоят за риба, колкото искат. Това, разбира се, е в кръга на шегата. Искам моят отбор да е уверен в себе си и да е наясно, че никой от съперниците не е нещо по-особено, за да се прекалява с респекта на терена."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички