Пламен Крачунов е пред трансфер в Полша


Пламен Крачунов е пред трансфер в Полша

2173 0

Локомотив (Пловдив) е на път да изпусне Пламен Крачунов. 28-годишният централен защитник е пред трансфер в Полша, пише "Тема Спорт".

Той се готвеше с "черно-белите" през последната седмица, а от щаба на Войн Войнов се надяваха да заиграе за трети път в сбоята кариера на "Лаута".

Още преди да се присъедини към отбора, стана ясно, че завръщането му в Локомотив не е на 100% сигурно, тъй като бранителят изчакваше развитие за трансфер в чужбина. Вчера Крачунов си е тръгнал от лагера на тима в Боровец.

Локо (Пд) удължи престоя си в планинския курорт до изиграването на контролата с Царско село на 4 юли.

"Крачунов ще пътува за Полша. Обадиха му се и му съобщиха за офертата. Той ни уведоми за предложението от Полша. Крачунов още в началото ни каза коректно, че ако не получи добра оферта от чужбина до 4 юли, ще остане при нас", обясни пред "Marica" спортният директор Чавдар Цветков.

Съществува вариант, ако офертата на поляците не го удовлетворява, той все пак да облече черно-белия екип.

Крачунов е желан и от клуб от Кипър. Става въпрос за досегашния му отбор Етникос Ахна. Кипърците доста настойчиво напират да подпише нов договор с тях.

Другите родни защитници Борислав Стойчев и Филип Филипов, които през миналия сезон се подвизаваха заедно с него в Етникос, вече са преподписали контрактите си. Източници от лагера на Локомотив обаче разкриха, че Крачунов не изгаря от желание да се завърне в Кипър.

Цветков каза още, че френският десен бек Марк Готие Бедиме ще остане в клуба. Постигната е договорка и с Пламен Николов. Предстоят преговори с Мартин Кавдански.

"Чакаме да пристигне и предложеният ни френски вратар. С привличането му ще можем да приключим селекцията. Евентуално бихме взели още някого, но само ако изскочи възможност за наистина качествен футболист", отсече Цветков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички