Пламен Крачунов е пред трансфер в Полша

Локомотив (Пловдив) е на път да изпусне Пламен Крачунов. 28-годишният централен защитник е пред трансфер в Полша, пише "Тема Спорт".

Той се готвеше с "черно-белите" през последната седмица, а от щаба на Войн Войнов се надяваха да заиграе за трети път в сбоята кариера на "Лаута".

Още преди да се присъедини към отбора, стана ясно, че завръщането му в Локомотив не е на 100% сигурно, тъй като бранителят изчакваше развитие за трансфер в чужбина. Вчера Крачунов си е тръгнал от лагера на тима в Боровец.

Локо (Пд) удължи престоя си в планинския курорт до изиграването на контролата с Царско село на 4 юли.

"Крачунов ще пътува за Полша. Обадиха му се и му съобщиха за офертата. Той ни уведоми за предложението от Полша. Крачунов още в началото ни каза коректно, че ако не получи добра оферта от чужбина до 4 юли, ще остане при нас", обясни пред "Marica" спортният директор Чавдар Цветков.

Съществува вариант, ако офертата на поляците не го удовлетворява, той все пак да облече черно-белия екип.

Крачунов е желан и от клуб от Кипър. Става въпрос за досегашния му отбор Етникос Ахна. Кипърците доста настойчиво напират да подпише нов договор с тях.

Другите родни защитници Борислав Стойчев и Филип Филипов, които през миналия сезон се подвизаваха заедно с него в Етникос, вече са преподписали контрактите си. Източници от лагера на Локомотив обаче разкриха, че Крачунов не изгаря от желание да се завърне в Кипър.

Цветков каза още, че френският десен бек Марк Готие Бедиме ще остане в клуба. Постигната е договорка и с Пламен Николов. Предстоят преговори с Мартин Кавдански.

"Чакаме да пристигне и предложеният ни френски вратар. С привличането му ще можем да приключим селекцията. Евентуално бихме взели още някого, но само ако изскочи възможност за наистина качествен футболист", отсече Цветков.

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!