Назначиха консултант в Локомотив (Пд)


Назначиха консултант в Локомотив (Пд)
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1436 0

В ръководството на Локомотив (Пловдив) има ново попълнение. Става дума за треньора Александър Станков, който бе назначен за консултант на "Лаута". "Радвам се, че се връщам в клуб, който много уважавам и много обичам", заяви Александър Станков на представянето си.

Той опроверга някои разпространявани в публичното пространство твърдения: "Не съм дошъл тук, за да ставам треньор на Локомотив. Моето бъдеще като треньор е свързано само с чужбина. Голям и основен приоритет в работата ни ще е ДЮШ. За няколкото дни, откакто съм тук, вече се работи в тази насока. Много приятно съм изненадан от състоянието на школата – за 5 години е претърпяла голямо развитие. Много приятно съм изненадан от организацията. Всеки един от треньорите, които работят в школата, идва подготвен за тренировка. С оскъдните условия, с които в момента разполага школата, всичко е много добре организирано като тренировъчен процес и мога да ви уверя, че хората, които работят с подрастващите, полагат максимални усилия".

"Вярвам, че с назначаването на Сашо Станков ще има много големи промени в първия отбор и в Детско-юношеската школа на Локомотив", каза почетният президент на клуба Христо Бонев, като използва случая да съобщи, че двата проекта – за новия стадион и за спортната база в ж.к. „Тракия“, са внесени в съответните министерства, а ръководството на клуба е получило уверение, че в рамките на 15 дни документацията ще бъде подписана. След това ще може да се пристъпи към отдаването на терените на концесия и стартирането на строителните дейности.

Бонев призова локомотивската общественост да остане обединена и да продължава да подкрепя отбора, като изрази увереността си, че след трудният период ще дойдат по-добри времена. Преди началото на пролетния полусезон се появи слух за уволнението на треньора Бруно Акрапович. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички