Наставникът на Локо (Пд): Езе идва утре, дано стигне навреме


Наставникът на Локо (Пд): Езе идва утре, дано стигне навреме
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1375 0

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович говори преди важния реванш срещу Страсбург от третия елиминационен кръг в Лига Европа. Старши треньорът на пловдивчани разясни ситуацията със Стивън Езе, който остана без виза преди началото на двубоя във Франция.

"Последната ми информация е, че Езе трябва да вземе френска виза утре, да се качи на самолета за Франкфурт и после да се присъедини към нас. Сами преценете за какъв стрес и напрежение говорим. Стивън е момче с характер и желание за игра, но не знам доколко ще е подготвен в тази ситуация. Дано пристигне навреме, ще го чакаме", заяви Акрапович.

По отношение на реванша, Акрапович заяви: "Ще се опитаме отново да затрудним Страсбург. Те са силен отбор, но ние искаме да се докажем. За нас това ще е безценен опит. В последно време сме в много добра форма и съм сигурен, че имаме шанс да поднесем изненада. Публиката няма да ни притесни. Напротив - дори ще ни мотивира. В първия мач нашият стадион беше пълен и усещането беше сякаш на трибуните има 30 000. Ще покажем, че умеем да играем добър футбол и няма от какво да ни е страх."

Междувременно Стивън Езе проговори за възможното преминаване в Ботев Пловдив (повече по темата четете тук).

"В първия мач рано останахме с 10 човека, и не беше никак лесно. Публиката много ни помогна, за да се вдигнем. Смятам, че предвид обстоятелствата играхме добре и показахме, че не сме за подценяване. Ще се опитаме отново да затрудним Страсбург. Те са силен отбор, но ние искаме да се докажем. За нас това ще е безценен опит. В последно време сме в много добра форма и съм сигурен, че имаме шанс да поднесем изненада. Публиката няма да ни притесни. Напротив - дори ще ни мотивира. В първия мач нашият стадион беше пълен и усещането беше сякаш на трибуните има 30 000. Ще покажем, че умеем д аиграем добър футбол и няма от какво да ни е страх""В първия мач рано останахме с 10 човека, и не беше никак лесно. Публиката много ни помогна, за да се вдигнем. Смятам, че предвид обстоятелствата играхме добре и показахме, че не сме за подценяване. Ще се опитаме отново да затрудним Страсбург. Те са силен отбор, но ние искаме да се докажем. За нас това ще е безценен опит. В последно време сме в много добра форма и съм сигурен, че имаме шанс да поднесем изненада. Публиката няма да ни притесни. Напротив - дори ще ни мотивира. В първия мач нашият стадион беше пълен и усещането беше сякаш на трибуните има 30 000. Ще покажем, че умеем д аиграем добър футбол и няма от какво да ни е страх"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички