Крушарски цъфна на "Овча купел" облечен като рефер, заплаши Венци Стефанов с червен картон


Крушарски цъфна на "Овча купел" облечен като рефер, заплаши Венци Стефанов с червен картон

732 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски и спортният директор на клуба Чавдар Цветков се появиха край терена на стадиона в "Овча купел" облечени като съдии. Действието им беше забавна реакция на думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов наскоро.

"От Пловдив само реват! И Ботев, и Локомотив! Все едно и също преди мач. Ако искат, Крушарски да свири мача - аз съм съгласен. Чавдар Цветков да бъде страничен, защото е бързо крило“, коментира Стефанов преди няколко дни.

“Поводът е един: Имаме покана да свирим този мач. Аз съм само в центъра, а Чавдар Цветков е много бърз и ще е на тъча. Умисъл?! Каква умисъл, дайте да се веселим. Сега като го видя горе (Венци Стефанов, бел.ред.), ще му покажа жълтия картон, а ако продължава така да ми говори - и червен", обясни Крушарски пред "Диема спорт".

"За 4 години все пак успях да постигна нещо и то не е малко, каза още бизнесменът относно работата си на "Лаута". - Сега като ги напомпам здраво (бел. ред. играчите си), само да не се пръснат, ще са готови за финал. Помпането става с ръчна помпа или финансово. Може да имам и двете предвид", допълни ексцентричният футболен собственик.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама