Ботев (Враца) "катастрофира" в Пловдив след мълниеносно второ полувреме и много голове


Ботев (Враца) "катастрофира" в Пловдив след мълниеносно второ полувреме и много голове
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1229 0

Локомотив (Пловдив) победи убедително състава на Ботев (Враца) с 4:0 след изключително силен и зрелищен завършек на двубоя. Двата отбора не успяха да си отбележат гол през първия час от мача, но в заключителните 30 минути пловдивчани отбелязаха четири попадения, с което стигнаха и до крайния успех.

Първият гол за Локомотив реализира Бирсент Карагарен в 62-ата минута. В 68-ата минута Вилим Посинкович удвои резултата след асистенция на Карагарен. Отново Посинкович бе точен в 81-ата минута след извеждащ пас на Елитон, а в добавеното време Ален Ожболд оформи крайното 4:0 в полза на домакините.

С тази победа пловдивчани задминаха Ботев в класирането в Първа лига, макар и само с една точка. Локомотив са осми в подреждането с 25 пункта и изостават на шест точки от топ 6 в първенството, докато врачани са девети, изоставайки на седем точки от шестото място.

Междувременно третият в Първа лига Левски гостува на Берое в Стара Загора, като сериозна мъгла е покрила стадиона на "заралии". Двубоят може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички