Акрапович: В България няма расизъм, не може всички да страдат заради група хора


Акрапович: В България няма расизъм, не може всички да страдат заради група хора
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1572 0

Наставникът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович, похвали своите играчи след успеха с 1:0 над ЦСКА. Пловдивчани имат равен брой точки с Левски, а пред тях е само Лудогорец с 4 точки преднина.

"Първото полувреме играхме много добре, контролирахме играта, ако бяхме реализирали положенията резултатът щеше да е друг, заслужени 3 точки за нас. Ако им оставиш място на Соу и Евандро ще се възползват, справихме се, вратарят се справи блестящо при две ситуации, заслужено е играч на мача, справихме се добре, контролирахме играта, не получихме гол, труден мач срещу качествен съперник, щастлив съм с този отбор", коментира Акрапович.

Той коментира и темата с расизма, като заяви, че му е болно това, което се говори за България. "Искам да подчертая нещо - в България няма расизъм! Имам всякакви футболисти, от всякакви националности. Мога да кажа, че всички са толерантни. Не може заради група хора да страдат всички".

А какво заяви треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич, след двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички