Акрапович: Очакванията в Локо Пловдив трябва да се повишат


Акрапович: Очакванията в Локо Пловдив трябва да се повишат
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1418 0

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че е горд с представянето на своите възпитаници срещу Страсбург, независимо от минималната загуба с 0:1 и общия резултат от 0:2. Според него очакванията в клуба трябва да се повишат.

"Комплименти за моите момчета, неутрализирахме силните им страни напълно, тактически се справихме много добре. Ако положението на Езе беше влязло щеше да е друго, но късметът не беше на наша страна. Горд съм от отбора. Представихме българския футбол по възможно най-добрия начин", заяви той след двубоя.

"Имах план „Б“, ако Езе не можеше да играем. Той има здрав характери и здраво тяло. Не мога да разбера как един играч от нашия отбор нямаше виза и трябваше да влезе директно от самолета, за да излезе директно на терена. Комплименти за него. Не беше обаче както аз исках да се подготвим за мача. Направихме всичко възможно, за да направим мача интересен.

И аз искам очакванията да са по-високи очакванията. Не бива да сме негативни. Целта е да потвърдим силните ни мачове и да знаем, че няма срещу нито един отбор да се крием. Няма граница в момента трябва срещу всеки отбор да се представим, както можем. Такива неща се случват, противникът имаше много по-скъп отбор спрямо нас", допълни още той пред Diema Sport 2. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички