Акрапович: Можем да съжаляваме, че не спечелихме, Райков трябва да играе шах, не футбол


Акрапович: Можем да съжаляваме, че не спечелихме, Райков трябва да играе шах, не футбол
Снимка: lokomotivpd.com

2311 0

Отборът на Локомотив Пловдив спечели точка при гостуването си на Левски в среща от 21-я кръг на Първа лига. Треньорът на "смърфовете Бруно Акрапович коментира вижданията си за двубоя на стадион "Георги Аспарухов".

"Доволен съм от играта на отбора, но не съм доволен от това, че можехме да спечелим, но не успяхме. Имаше някои елементи във фаза атака, които не се получиха така, както исках. Имахме два 100%-ви шанса, но не успяхме да вкараме второ попадение. Имаме и късмет за това, че нещата в мача не се обърнаха напълно след гола на Левски и те също не успяха да стигнат до второ попадение.

Целях винаги да има играчи срещу съперника, особено срещу Паулиньо и Кабрал, за да не могат да центрират в нашето наказателно поле. Да, направихме грешка. Положенията ги имахме, но и качеството на съперника не трябва да се подминава. Не бяхме напълно концентрирани при положенията ни за гол, но не може да се отправят критики.

Очакваме още двама футболисти, които трябва да картотекираме в понеделник. Предстои ни тежка програма - мачове в сряда и неделя.

Симеон Райков каза някои неща, аз коментирах - всяка акция си има противоакция. Неговите думи са лоши неща за мен и не искам да ги коментирам. И аз мога да кажа много лоши неща за него, но не искам. Пожелавам му най-доброто. Той има качества да играе в нашия отбор, но трябва да има и очаквания за мен, а той ги няма. Настоящата му кондиция е много спорна, като мисля, че в момента е по-добре да играе шах", заяви Акрапович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички