600 полицаи бдят над битката на Пловдив


600 полицаи бдят над битката на Пловдив

999 0

Общо 600 полицаи ще пазят пловдивското дерби от 21-ия кръг в "А" група между Локомотив и Ботев утре от 13,30 часа на стадион "Локомотив" в Лаута. Ще има и подкрепления от сили на реда от Асеновград, Първомай и Стамболийски.

Освен на стадиона засилена охрана ще има и извън него. Всички зрители ще бъдат проверявани щателно за внасяне на пиротехника или други непозволени предмети, пише "24 часа".

Алкохолно опиянени няма да бъдат допускани. В буферната зона между двете агитки ще се настанят полицаи с кучета. Мачът е рисков и затова се вземат специални мерки.

На дербито ще бъде сефтосано и новото светлинно табло на стадиона, внесено от Англия. То е закупено със средства на организацията "Трибуна спорт", която има структури и в Аталанта и Лондон. Информационного табло струва 15 хиляди лева и е от английски тип.

Заради дъжда в Пловдив и опасността от повреждане на тревното покритие на "Лаута“ отборът на Локомотив използва други терени за тренировки. Последната преди мача е днес в часа на двубоя 13,30 и ще бъде закрита за журналиста и фенове.

Тази вечер групата от футболиста за дербито, която ще определи старши треньорът Христо Колев-Бащата, ще излезе на режим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички