140 (!) треньори се натискат за Локо (Пд), ето кога идва новият


140 (!) треньори се натискат за Локо (Пд), ето кога идва новият

1097 0

Христо Колев ще води Локомотив (Пловдив) в следващите два мача - срещу Оборище (Панагюрище), осминафинал за Купата на България, и срещу ЦСКА, мач от първенството. За мача с Берое на 2 ноември "черно-белите" трябва да имат нов треньор. Това обяви спортният директор на тима Чавдар Цветков.

"За Берое трябва да имаме нов треньор. Интерес към поста не липсва. В България има 120 лицензирани наставници, а на мен се обадиха 140 човека да се предлагат за работата. Ще решаваме с президента Христо Крушарски кой да е новият", каза Цветков пред БНТ1.

Мачът от турнира за Купата е утре от 18 часа на "Лаута", а срещу ЦСКА "смърфовете" икграя на 29 октомври от 17,30 часа на "Армията".

Бащата зае временно поста, след като Илиан Илиев си тръгна след поражението с 1:2 от Локомотив (Горна Оряховица). Под ръководството на Колев "черно-белите" направиха 0:0 с Дунав (Русе).

 

Цветков разкри и как се е стигнало до раздялата с Илиан Илиев и изрази притеснението си от честите треньорски смени.
"Илиан е имал пълната подкрепа от президента и феновете. Запалянковците му благодариха, защото пое тима в трудна ситуация - от дъното го изведе почти до Лига Европа през миналия сезон. Той е доказан специалист, но... От две седмици искаше да напусне. Първата седмица президентът не му прие оставката. Даже след мача с Горна Оряховица водехме разговори и първоначално тя пак не бе приета. Но Илиев остана твърд в намерението да си тръгне и се стигна до раздялата", сподели той. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички