Звезда на Левски зове за пълен стадион с Лудогорец


Звезда на Левски зове за пълен стадион с Лудогорец

1265 0

Нападателят на "Левски" Антонио Аниете призова феновете да напълнят стадиона за реванша с Лудогорец от турнира за купата на България. Мачът е в сряда от 18,45 на ст. "Георги Аспарухов".

"Очаквам пълен стадион и победа. Надявам се на "Герена" да няма празно място, което ще даде предпоставки за хубав и голям мач с Лудогорец", обяви испанецът който беше избран за играч номер 1 на 26-ия кръг.

"Дали съм изморен от многото мачове? На мен ми харесва да играя. Това обичам да правя, не съм изморен и искам да играя винаги", категоричен е Аниете.

Той заяви още, че финансовата криза на тима не е приятна, но въпреки това не пречи на играчите, които са максимално концентрирани за срещата с шампионите. "Преди всичко поддържаме нормално отношения с шефовете на клуба и Иво Тонев, нещата са нормални. Всичко е спокойно", разкри Аниете.

"Очевидно е, че дали си в първата или втората шестица има голямо значение и мотивацията не е същата. Ние обаче сме "Левски" и трябва да показваме нашето лице и защитаваме нашето име. По никакъв начин мача и резултата от двубоя с Лудогорец, не зависи от това дали ще остана. Евентуално за трансфер в Гърция не желая да коментирам. Горд съм за интерес към мен. Сега обаче съм изцяло концентриран за представянето в "Левски" и нито искам, нито пък ще коментирам повече", завърши Аниете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички