Злочести Мурсия, защо не си стоя в Испания?


Злочести Мурсия, защо не си стоя в Испания?

1710 0

От готин пич с добри обноски Пепе Мурсия се превърна в най-големия злодей на света, защото каза истината за ситуацията в Левски. И веднага се надигна вълна от "справедливо" възмущение - откъде-накъде някакъв испански анонимник ще си позволява да плюе по тази велика институция. А всъщност по институцията ли плюе, или по тези, които се гаврят от години с нея!?

Ами на човека просто му е станало болно на сърцето. Казаха му, че ще работи спокойно една година, а го изгониха на втората седмица от сезона. И така и не можа да разбере какво му се случи. И няма никога да разбере, може да е посредствен треньор, но възприема нещата като всеки нормален човек. А в Левски всичко е подчинено на ненормалността. И най-вече на лъжата. Така на Мурсия не му стана ясно как директорът застава хем зад него, хем го гони от клуба.

Жалкото при Мурсия е, че той прекалено много време бе отделил на уикипедия. Да чете за Левски, да се интересува от Стефан Велев, да се запознава с богатата биография на Божинов. Беше си въобразил, че познанието ще му осигури силата. Бедни ми Пепе, ти така и не разбра, че си поапднал в психиатрична клиника "Подуяне".

Мурсия си каза само болката, не бе необходимо клакьорчетата на Гладиатора с такава страст да се хвърлят под трамвая. И за какво - да получат първи някаква маргинална новинка. Оставете го Пепе, той и без това трябва дълго да се възстановява от преживяното в последните два месеца. Толкова ли няма право да си излее мъката и чак толкова неприкосновен ли е Гонзо!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички