Здравко Димитров от Левски искал да получава 10 000 лева заплата в Локомотив София?


Здравко Димитров от Левски искал да получава 10 000 лева заплата в Локомотив София?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5344 0

24-годишният футболист на Левски Здравко Димитров е поискал огромна сума за заплата, за да подпише договор с Локомотив София, твърди "Блиц" на 13-и юли.

Според изданието, атакуващият играч е пожелал да получава по 10 000 лева на месец, за да се съгласи на трансфер при столичните железничари"!

Пояснява се още, че напълно логично ръководството на "червено-черните" е обърнало гръб на мераците на Димитров и така той продължава да бъде без постоянен отбор, след като не е желан и от Николай Костов на стадион "Георги Аспарухов".

През есенния дял на Първа лига от сезон 2022/23 лявото крило играеше под наем в тима на Спартак Варна и се отчете с 2 гола и 4 асистенции в общо 13 срещи (две от тях за Купата на България). През пролетта пък бе пратен под наем в турския Сакарияспор, където натрупа 16 двубоя (1 попадение и 2 голови паса).

*Договорът на Здравко Димитров с Левски е в сила до 30-и юни 2024-та година! Порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 250 000 евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Левски откриха заместника на Филип Кръстев в Локомотив Пловдив?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички