Заплатите сериозно пречат на Левски за нови попълнения


Заплатите сериозно пречат на Левски за нови попълнения
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

981 0

Привличането на нови футболисти в Левски е в сериозен застой, като основната причина е заниженото предлагане на заплати от страна на сините. От "Герена" не са склонни да правят компромиси с въведения таван на възнагражденията от 10 хиляди лева.

А други български клубове предлагат по-високи заплати. Въпреки свежите финансови приходи в касата на Левски шефовете не се отклоняват от паричната дисциплина и призовават запалянковците да купуват виртуални билети за зимните контроли на тима, пише "Тема спорт". Довчера продадените такива бяха близо хиляда на цена от 10 лева. Ръководството адмирира активността и обяви, че закупуването на билет гарантира както морална, така и финансова подкрепа за тима.

С приходите от виртуалните зимни билети Левски може да покрие голяма част от лагера в Хърватска, където продължават двуразовите тренировки. Все по-сериозно с основната група се готви Симеон Славчев. Към момента обаче той е далеч от това да бъде включен в стартовите единайсет за някоя от контролите в Хърватска. Междувременно стана ясно, че Славиша Стоянович е бил търсен от чуждестранен отбор за треньор - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички