За пример! Директор в ЦСКА подкрепи футболист на Левски, цитира и негово мнение за "червения" клуб


За пример! Директор в ЦСКА подкрепи футболист на Левски, цитира и негово мнение за "червения" клуб
Снимка: Фейсбук страница ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

5763 0

Вчерашният 5-и март (вторник) донесе изключително неприятна новина за феновете и треньорския щаб на Левски, след като стана ясно, че Илиян Стефанов е получил тежка контузия при гостуването на Хебър в Пазарджик.

25-годишният атакуващ футболист на "сините" e със скъсана предна кръстна връзка и латерален менискус на коляното, което означава, че сезон 2023/24 приключи за него...

Директор в ЦСКА подкрепи Стефанов

Стоян Орманджиев

Тази лоша вест достигна и до изпълнителния директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, който използва профила си в една от социалните мрежи, за да пожелае бързо възстановяване на бившия национал на България:

ОЩЕ: Официално: ЦСКА обясни новата контузия на Юрген Матей - колко време (поне) ще е аут?

"Бързо възстановяване, момче!", написа Орманджиев в Instagram, а след това припомни думи на Стефанов по адрес на "армейците":

"ЦСКА много ги уважавам като клуб, който е имал невероятни футболисти като Стоичков, Пенев и много други. Така че напротив, аз много уважавам ЦСКА като отбор".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Грешил в ущърб на Лудогорец рефер ще ръководи ЦСКА 1948 - ЦСКА, обявиха и съдията за Левски - Крумовград!

Стоян Орманджиев за Илиян Стефанов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички