За пример! 21-годишен фен на Левски и цяло село се обединиха в името на малко дете


За пример! 21-годишен фен на Левски и цяло село се обединиха в името на малко дете
Снимка: Христомир Демерджиев

2206 0

Освен да разделя, както нищо друго на света не може, футболът също толкова силно може и да обединява. Поредно доказателство за това са действията на родни запалянковци, достойни за уважение.

Доброто е заразно!

Фенът на Левски - Христомир Демерджиев, заедно със свои приятели, привърженици на други клубове, успяха да загърбят различията си в името на благородна кауза. За това пред SPORTLIVE.BG разказва самият той.

21-годишният "син" запалянко успял да се сдобие с фланелка с автографи на звездите на любимия си отбор. Нея той пусна на търг, за да подпомогне с лечението на малкия Габриел Степанов. 5-годишното дете е диагностицирано с детски аутизъм и се нуждае от вливки на стволови клетки.

Малчуганът е одобрен в болница в Нови Сад, но необходимата за лечението сума е непосилна за неговото семейство. Именно там се намесва Христомир и жителите на село Обручище.

Фен на Левски организира благотворителен мач и търг

Сериозна помощ за малкия Габи

Те организират благотворителен мач, чрез който набират 3205 лева. Освен това, тениската бива продадена за 120 лева, но човекът, спечелил търга, отказва да я вземе и тя ще бъде подарена на малкия Габриел.

Публикуваме сметката за всеки, който иска да се включи в кампанията:

Титуляр - Габриел Николаев Степанов в банка ДСК.

IBAN: BG72STSA93000030701137

BIC: STSABGSF

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички