Вратарят на Левски Николай Михайлов напуска "сините"?


Вратарят на Левски Николай Михайлов напуска "сините"?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1953 0

Отборът на Левски все още не е влязъл в преговори за подновяване на договора на капитана Николай Михайлов и бъдещето му на „Герена“ е несигурно. Българският футболен агент Лъчезар Танев се е заел да търси отбор на вратаря в чужбина.

Българският национал сам е изявил желание да отвори нова страница в кариерата си в чужбина, след като договорът му изтича това лято, информира "Тема спорт". През януарския трансферен прозорец интерес към футболиста имаше от турския Гиресунспор, който в момента се бори за оцеляването си в Суперлигата, но до сделка така и не се стигна. Към българина интерес има също от Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия.

До момента вратарят на „сините“ се радва на добра форма, като е записал 11 чисти мрежи в 23 участия в родната efbet Лига.

Ако Михайлов си тръгне, то ще бъде като свободен агент. Около купуването и продаването на футболисти в Левски обаче има редица въпросителни след като ФИФА спря трансферите им.

В последните дни името на вратаря се завъртя сериозно в социалните мрежи, след като Михайлов допусна комична грешка при победния гол на Катар в мача с България (видео и подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички