Вратар на "Левски" мина проби в Рома, впечатли ги


Вратар на "Левски" мина проби в Рома, впечатли ги
Снимка: www.bgdnes.bg

1633 0

Юношеският национал на "Левски" Димитър Шейтанов изкара проби в Рома, съобщава "Тема Спорт". Вратарят се е прибрал в София вчера, като е оставил добри впечатления с представянето си.

Шейтанов е роден на 15 март 1999 година, но играе за по-големия набор 98 г. на "сините". Той е титулярен вратар в юношеския национален отбор до 17 години, като направи отличен мач срещу Австрия на Евро 2015, което се проведе в България. Той бе с основна заслуга за равенството 1:1 с тима от алпийската страна, което бе и единствената ни точка в надпреварата.

Димитър е син на бившия треньор на вратарите в "Левски" Георги Шейтанов, който в момента е в треньорския щаб на Ясен Петров в китайския Шъдзяджуан.

Шейтанов попада в полезрението на доста големи клубове. През пролетта той бе поканен на тестове и от английския Ливърпул. "Мърсисайдци" продължават да следят развитието му.

Още един от младите таланти на "Левски" е хванал окото на чуждестранни скаути. Това е 17-годишният вътрешен халф Илиян Стефанов. Той ще се пробва в клуб от Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички