Воденичаров за ЦСКА - Левски: Вместо да се вкарат 30-40 човека, където им е мястото, ще се правят буферни зони


Воденичаров за ЦСКА - Левски: Вместо да се вкарат 30-40 човека, където им е мястото, ще се правят буферни зони
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1060 0

Актьорът Камен Воденичаров, който е голям фен на Левски, коментира предстоящия мач с ЦСКА. Той изрази оптимизъм, че нещата ще изглеждат по-добре от предния мач срещу "червените", но ентусиазмът в него вече липсва.

"Надявам се Левски да успее да победи, защото ако не се случи, нещата няма да изглеждат добре. Не знам защо отборът изигра толкова слаб мач срещу ЦСКА последния път. Факторите са много. Липсваха играчи, тактически не бяхме на ниво и физически също. Дано сега да бъде по-различно. Фабио Лима вече се завърна, но в крайна сметка една птичка пролет не прави. Малко съм разочарован и се позагуби ентусиазмът в мен. Дано сега ме опровергаят футболистите и треньора", заяви той пред "Мач телеграф".

Не смята, че мерките за ЦСКА - Левски са адекватни

Още: Николай Костов реши кой ще стартира в атака срещу ЦСКА, има специално искане към халфовете на Левски

Камен Воденичаров е голям фен на Левски

Той даде и своето мнение относно мерките, които ще са наложени заради ексцесиите в предните двубои и хвърлянето на ракети. Припомняме, че капацитетът на Националния стадион ще бъде сериозно намален, което според Воденичаров е грешка. Според него институциите трябва да се погрижат за спокойствието по време на футболните двубои.

"Трябват сериозни мерки наистина и да се приключи веднъж завинаги. Трябва да се арестуват хората, които правят зулуми. Мисля, че пак няма да има промяна. Абсолютно несериозно е. Ако някой иска да прибере хулиганите, може да го направи с воля и мъжкарство. Не само на този мач, а на всеки, където се създават подобни неща. Всички нормални хора са наясно, че това трябва да се приключи, а тези, които могат да го направят, разиграват театър", категоричен бе той. 

Актьорът допълни, че според него пак ще има пострадали и страх в хората, които искат да заведат децата си, ако няма наистина драстични действия. "Доста по-големи ще са буферните зони, но навремето тези зони бяха пълни с хора, които се радваха на футбола. Половината стадион ще е празен?! Това ли е мярка?! Това е несериозно! Вместо да се вкарат 30-40 човека, където им е мястото, ще се правят буферни зони. Има хора и институции, които трябва да се грижат за тези неща. Ако не знаят как, да попитат другите държави“, сподели Воденичаров. А ЦСКА отново без българин срещу Левски - Белчев умува дали да рискува със Санянг

Още: Лил също се интересува от Хосе Кордоба, гласи го за заместник на искан от Реал и ПСЖ

Преди 30 години: Станимир Стоилов наказва Левски с №8, целува емблемата на ЦСКА пред "сините" (ВИДЕО)

Трансферен удар: Плащат над 6 милиона лева за Хосе Кордоба на Левски, сделката се пече?

Страхотни новини за ЦСКА: Тройна "червена" радост преди "Вечното дерби" с Левски

"Проблем не е БФС или Лудогорец" - Лъчезар Танев обясни защо Левски и ЦСКА не се развиват

110 години история в една емблема: Левски пусна емоционално ВИДЕО преди юбилея си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички