Визитата на Батков в Москва вбеси руснаците: Марш да просиш при американците!


Визитата на Батков в Москва вбеси руснаците: Марш да просиш при американците!

8684 5

Информацията, че собственикът на "Левски" Тодор Батков е посетил Москва преди няколко дни, с цел да намери нов голям спонсор на "сините", стигна и до руски спортни издания. Те обявиха новината, че Батков е бил в руската столица с цел търсене на нов спонсор за клуба, като конкретизираха, че не става дума за "Газпром".

Публикувана в популярния руски спортен сайт Sports.ru, новината събра десетки злъчни коментари, а самият Батков "отнесе" ненавистта на руските граждани, натрупана към България след политическите събития, свързани с "Южен поток" и конфликта в Украйна.

"Всички от Европа искат да смучат пари от Русия, а нашите им го позволяват", коментира ядно фен на футбола. Друг е по-краен - "Българите са наши врагове и винаги са били", отсича той. "Мда, след "Южен поток" ще намерят, те спонсорите се редят на опашка", добавя трети фен.

Други са по-крайни. "Идете по-добре при американците, може да се съжалят и да хвърлят някоя костица на верните си кучета", атакува руски читател, а друг му приглася: "Търсете спонсори от "великата" Европа", братушки - друг път".

Един от читателите на руския сайт пък се заигра с името на "синия" бос. "Батков търси Братков", пише той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички