ВИДЕО: Тежка и шумна нощ за Хайдук в София


ВИДЕО: Тежка и шумна нощ за Хайдук в София
Снимка: БГНЕС

1942 0

Отборът на Хайдук (Сплит) изглежда, че не е имал никак лека нощ или поне това се вижда от клипове, разпостранени из социалните медии. Невероятна заря буквално разтресе петзвездния хотел в центъра на столицата в малките часове на сутринта, където е настанен хърватският тим.

Не е ясно дали това е дело на "сините" привърженици, но със сигурност не би било изненада, ако е така. След първия двубой се разяри истинска война между феновете на двата отбора Тогава, фенове на Левски бяха атакувани както в Сплит, така и в курортния град Задар, а десетки българи пропсунаха двубоя, тъй като бяха арестувани. Също така, бе запален и български автомобил, докато вътре в него все още е имало привърженици.

По трибуните на "Герена" няма да има публика, тъй като Левски изтърпява наказание. Пред сектор"А" на стадиона обаче е монтирана видео стена, където се очаква да се съберат голяма част от привържениците на столичани, които ще могат да подкрепят любимия си тим.

Ето и видеото, което обиколи бързо социалните мрежи:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички