Веско Минев: Легендите трябва да спрат да критикуват Левски


Веско Минев: Легендите трябва да спрат да критикуват Левски
Снимка: БГНЕС

2480 0

Бившият футболист на Левски Веселин Минев заяви, че трябва да се даде време на отбора и да има по-критики от страна на легендите. Минев е играл и за Ботев Пд, койт коментира и предстоящата среща между двата отбора утре от 28-ия кръг на Първа професионална футболна лига.

"Не бързайте да отписвате Левски и Ботев. До края на първенството има още мачове, а и двата отбора са на полуфинал за купата". Нека да стане приятен мач за хората. Футболът е за тях. Ботев и Левски винаги правят хубави мачове и нека по-добрия от тях да победи. Плейофите тепърва започват. Всеки кръг може да има изненади, които никой не очаква", каза Веселин Минев пред БНР. Той има 8 години като футболист при сините, но го боли за случващото се в клуба.

"Не искам да коментирам играта на Левски, да съм един от всичките, които коментират. Призовавам т.нар. легенди да спрат да коментират и критикуват. Накрая се тегли чертата, след като сезонът свърши. Един път биеш - най-добрите, паднеш - най-слаб си. Излишно е да се вкарва напрежение в самия клуб", допълни Веселин Минев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички