Венци Христов пред ново споразумение с "Левски"


Венци Христов пред ново споразумение с "Левски"

775 0

"Левски" е много близо дo постигане на споразумение за удължаване на договора на централния нападател Венцислав Христов. 27-годишният футболист пристигна на „Герена" през зимата и успя да си спечели титулярно място.

В осемте пролетни мача той реализира 4 гола. Така накара най-скъпото попълнение - нигериеца Бабатунде Аденижи, да търка пейката. Спортно-техническият щаб на „сините“ вече обяви намерението си да задържи играча за дълъг период от време, футболистът също не крие желанието си да продължи да носи синята фланелка, информира "Тема спорт".

Той ще получи подобрени условия по новия договор, който се очаква да бъде подписан след великденските празници. Очаква се той да бъде за срок от две години. На „Герена" оценяват и факта, че през зимата Христов плати на хърватския Риека 50 хиляди лева, за да стане свободен агент.

До момента спортно-техническият щаб на „сините“ не успява да постигне принципно споразумение с Мигел Бедоя и близнаците Борислав и Радослав Цоневи. В следващите дни ще има нови разговори с тях. През лятото Левски няма да прави мащабна селекция.

На „Герена" ще вземат максимум трима нови. Желанието на „сините“ е да се подсилят поне с един краен защитник, може да бъдат взети двама. Причината е, че титулярят в лявата зона Веселин Минев е на 35 години, а този вдясно - Роман Прохазка, се чувства по-удобно в халфовата линия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички