ВАЖНО: Фенове на Левски може да не бъдат пуснати за първия мач - дори да имат билет


ВАЖНО: Фенове на Левски може да не бъдат пуснати за първия мач - дори да имат билет
Снимка: БГНЕС

1665 0

Левски подновява сезона в българската Първа лига с гостуване на Пирин Благоевград, като мачът ще бъде първият официален за двата тима през 2024 година. Дуелът между тях ще се състои на 17 февруари (събота) от 17:00 часа.

Преди мача от клуба, който ще бъде домакин, излязоха с важно съобщение на официалния си сайт, разпространено и в каналите на Пирин. То касае привържениците, които ще искат да посетят срещата - както тези на "орлетата", така и на "сините".

Ще бъдат отпуснати 850 билета за феновете на Левски, като те ще са на цена от 15 лева. Няма да бъдат продавани пропуски онлайн за нито една от двете агитки. Важно уточнение е и че всички фенове, които ще бъдат на стадиона, трябва да влязат до 16:40 часа най-късно.

Посочва се, че ако не бъдат на стадиона 20 минути преди първия съдийски сигнал, няма да имат достъп и няма да могат да влязат след това, дори да имат билети. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

Още: "Мрежа от детайли": 60 милиона - най-скъпата 11-ка на Първа лига след трансферите, шок за ЦСКА

Пирин с много важно съобщение за Левски и феновете, които ще посетят мача

Левски гостува на Пирин в Благоевград при подновяването на Първа лига

"ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИЛЕТИТЕ НА СРЕЩАТА ПИРИН – ЛЕВСКИ

Във връзка с организацията на двубоя между Пирин и Левски на стадион „Христо Ботев“ в събота, 17 февруари, от 17.00 ч. ОФК Пирин (Благоевград) обявява следните условия:

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГОСТУВАЩИЯ ОТБОР

- Клубът домакин отпуска общо 850 билета за привържениците на Левски, които ще се продават на касите на ст. „Георги Аспарухов“ от утре, 13 февруари, до изчерпване на бройката. Касата ще работи от 14.00 до 19.00 ч. Цена на билета – 15 лв.

- Привърженици на Левски ще бъдат настанявани само в сектора за гости на стадион "Христо Ботев".

- Поради съображение за сигурност билети онлайн няма да се продават.

- Привържениците трябва да заемат своите места 20 минути преди началото на срещата (най-късно до 16.40 ч.) След това няма да имат достъп до стадиона.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ПИРИН

- Във Фен магазина на Пирин в Благоевград ще се продават билети само и единствено за сектора с привърженици на отбора домакин. Продажбата ще стартира в сряда, 14 февруари, от 9:00 ч. и ще продължи до петък, 16 февруари, 18.30 ч. В деня на мача билети във Фен Магазина няма да бъдат продавани. Билети за сектора на гостуващия тим няма да се продават във Фен Магазина. Цената на билета – 15 лв.

Още: "Наистина пристигна оферта": Левски опитва, но се затруднява с трансфера на Алекс Колев

- В деня на мача, билети за сектора с привърженици на Пирин ще се продават само на касата на стадион „Христо Ботев“ и до 14.00 ч. От съображения за сигурност след този час билети няма да бъдат продавани. На каса на стадион „Христо Ботев“ билети за гостуващият сектор няма да се продават. Цена на билета 15 лв.

- Няма да се продават билети за пенсионери.

- Ще се продават билети за деца от 9 до 14 годишна възраст, които ще бъдат достъпни само във Фен магазина на Пирин в Благоевград в обявените дни и часове. Цената на тези билети е 10 лв.

- Децата до 14 години ще влизат на стадиона задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация за футболната среща.

- Поради съображение за сигурност билети онлайн няма да се продават.

- Привържениците трябва да заемат своите места 20 минути преди началото на срещата (най-късно до 16.40 ч.) След това, достъпът до стадиона ще бъде ограничен" - гласи съобщението. От Левски пък ще загреят за Пирин с 5 открити тренировки за всички.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички