Важен играч за Левски излезе от лазарета


Важен играч за Левски излезе от лазарета
Снимка: Оф. сайт на Левски

930 0

Халфът на Левски Фелипе Нашименто е готов за игра. Той вече започна подготовка наравно със съотборниците си, пише "Тема Спорт". Португалецът пропусна предишните две контроли на отбора - поражението с 1:2 от Септември и победата с 4:0 над аматъорския Хебър Пазарджик. 23-годишният полузащитник имаше проблеми с травма, която го измъчва още от края на миналия сезон.

Очаква се Нашименто да влезе в игра в контролата с Монтана, която ще е на 3 юли на "Герена". След това на "сините" им предстои още една проверка - на 5 юли срещу украинския Александрия.

Лазаретът на Левски е пълен. В него са още двамата титулярни бекове Иван Горанов и Милош Цветкович - те също не са участвали в досегашните приятелски срещи. Същото се отнася и за централния нападател Ривалдиньо. Очаква се обаче триото все пак да бъде на линия за първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Вадуц на 11 юли.

Доста по-сериозно е състоянието на бразилското крило Паулиньо. Фланговият играч лекува разтежение на бедрен мускул. То може да го извади от игра за дълго време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички