В Сърбия: Робърта си вдига цената с Партизан и Цървена звезда


В Сърбия: Робърта си вдига цената с Партизан и Цървена звезда
Снимка: levski.bg

1030 0

Найджъл Робърта е сред най-спряганите футболисти на Левски за трансфер през тази зима. Нападателят първо бе пращан в Динамо (Загреб), а впоследствие и в сръбските грандове Цървена звезда и Партизан.

Към момента звездашите и гробарите не са дали ясни индикации, че се интересуват от нидерландеца. Сръбската медия Srbijadanas сериозно се усъмни в достоверността на новините около Робърта и съобщава, че е много вероятно слуховете да са с цел вдигане цената на нападателя. Робърта се оценява на над 1 милион евро.

Намерението на Левски е да продаде нидерландеца, а не да го дава под наем, каквито искания са имали от Динамо (Загреб), пише „Тема спорт“. Според други сръбски медии посредник се е свързал с Цървена звезда и Партизан, за да предложи 21-годишния играч. Към момента няма яснота какви са намеренията на ръководителите на местните грандове относно трансфер на Робърта.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович обяви преди дни, че иска да знае бъдещето на играча си, за да може да направи план за състава си през пролетта. Все още няма яснота и нидерландецът е чакан на първата тренировка на сините в петък.

От началото на сезона Найджъл Робърта е изиграл 13 двубоя в първенството, в които реализира две попадения. Това се случи при победата с 1:0 над Локомотив Пловдив на "Герена" и при равенството с Царско село 2:2.

А кой възпрепятства завръщането на Габриел Обертан в Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички