В Сърбия обърнаха специално внимание на Славиша Стоянович и лидера Левски


В Сърбия обърнаха специално внимание на Славиша Стоянович и лидера Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1300 0

Левски превъзмогна трудния старт на сезона с отпадането от Лига Европа и малко повече от месец няма и помен от това лошо настроение, а "сините" заемат лидерската позиция в Първа лига след седем кръга. 

След напускането на Делио Роси сякаш падна голям товар от раменете на играчите, които вече показват настроение в играта си и колективен дух. Принос за това има и новият треньор Славиша Стоянович, който до този момент намира правилната комуникация с футболистите.

Дори и в Сърбия обърнаха внимание на промяната на Левски под негово ръководство. Изданието MozzartSport отбеляза подема на "сините" и публикува материал, озаглавен "Как Славиша Стоянович прероди Левски?". "Ситуацията беше взривоопадна, дори трагична. Левски отпадна от Вадуц след два двубоя. Феновете бяха бесни, дори търсеха и физическа саморазправа. Нищо дори и не предполагаше, че Славиша ще успее да обърне положението", започва материала. 

Цитирани са негови думи от последното му интервю, в което споделя, че е отказал две оферти заради "гиганта Левски", както и това, че в момента столичани са на 5 точки пред Лудогорец и на три пред ЦСКА. "Изглежда, че подобното положение на Славиша в Цървена звезда му е помогноло в този случай. Успя да запише 5 поредни победи и е лидер в първенството". Припомняме, че именно Стоянович прекъсна хегемонията на Партизан, докато бе начело на Звезда. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички