В Румъния: Изнудват "Левски" за 2 млн. евро за нападател и цел на Юнайтед


В Румъния: Изнудват "Левски" за 2 млн. евро за нападател и цел на Юнайтед

2036 0

"Левски" е получил отказ за изключително добра оферта за двама от играчите на румънския Университатя Клуж. Това твърди Влад Мунтеана, президентът на клуба, цитиран от gsp.ro.

Според изданието "сините" са предложили по 400 000 евро за нападателя Джъстин Менголо от камерун и холандския защитник Данзел Гравенберк. Те обаче са били отрязани, тъй като Мунтеану е искал по един милион евро за всеки от играчите си.

"Менголо е супер, дойде безплатно в Румъния, а вече ми предлагат 400 000 евро за него. Аз обаче не го пуснах", заяви президентът на Университатя пред gsp.ro.

Гравенберк е продукт от известната в цял свят школа на Аякс и е бил харесан от Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Астън Вила. Той скоро ще навърши 20 години, като е постоянен национал на Холандия в гранитурите до 16, 17, 18 и 19 години.

В Румъния отбелязват, че Менголо е вдигнал цената си, след като е отбелязал хеттрик при 6:0 над Пиатра Нямц в последния кръг на местното първенство. Както е известно, той бе очакван в София, но в последния момент нещата се разсъхнаха и камерунецът се прибра в Клуж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички