В понеделник от Левски обявяват подробности за годишнината на Гунди


В понеделник от Левски обявяват подробности за годишнината на Гунди
Снимка: Официален сайт на Левски

970 0

От ръководството на Левски ще дадат пресконференция в понеделник (30.04), на която ще разкрие подробности за предстоящите чествания около 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов. Брифингът е от 13:00 часа и ще бъде в залата на хотела на ДЮШ на "Герена".

Преди по-малко от две седмици "сините" обявиха, че един от най-големите футболни тимове ще пристигне за честванията, но не обявиха името му. Според непотвърдена информация, това се очаква да е Бока Хуниорс. Двубоят е насрочен за 19 август на Националния стадион "Васил Левски". Тържествата по случай 75-годишнината на Гунди ще започнат още идния петък (04.05) в мача срещу Ботев (Пловдив) на "Герена".

Ето и пълното съобщение от официалния сайт на Левски без редакторска намеса:

Уважаеми представители на медиите, в понеделник (30.04) от 13 ч. ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящите чествания около 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов.

Срещата с медиите ще бъде в залата на хотела на ДЮШ на „Герена“, а участници в брифинга ще бъдат изпълнителният директор на ПФК Левски Красимир Иванов и председателят на Национален клуб "Гунди" Симеон Стойнов.

По време на пресконференцията ще бъдат разкрити детайли около всички предстоящи активности и събития, свързани с юбилея.

Очакваме ви!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички