В навечерието на последните сделки: Левски не планира да плаща за нови, докато Костов очаква таран


В навечерието на последните сделки: Левски не планира да плаща за нови, докато Костов очаква таран
Снимка: LAP.bg

5777 0

Ръководството на Левски се оглежда за последни потенциални сделки по време на летния трансферен прозорец. Пазарът на този етап затваря утре - 7 септември, а на "Герена" не са склонни да плащат за нови футболисти, пише "Тема Спорт".

Поради тази причина в Левски търсят подходящи свободни агенти на два поста - нападател за върха на атаката и заместник на Жереми Петрис. Ситуацията около защитника никак не е спокойна, след като не иска да преподпише договора си, който скоро изтича. 

Казусът в предни позиции

В предни позиции пък бразилецът Рикардиньо остава единствената опция за върха на атаката. На този пост една от възможностите бе нигерийският нападател Сънди Адетунджи, който драматично напусна Шкупи, но в крайна сметка предпочете сръбския Чукарички.

Така към този момент Николай Костов може да ротира бразилския си таран единствено с Ел Джемили, Роналдо и едно от двете летни попълнения - Хасими Фадига.

Следете летния трансферен прозорец със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички