В мач с 5 гола, "Левски" надви над Александрия за трета поредна победа


В мач с 5 гола, "Левски" надви над Александрия за трета поредна победа

1298 0

"Левски" постигна втора победа на подготвителния си лагер в Турция и трета поредна в контролите си от началото на зимната подготовка.  "Сините" победиха Александрия с 3:2.

Неофициален дебют за "сините" направи бившият футболист на Черно море Мехди Бурабия, докато за първи път като титуляр стартира и Сърджан Лукин.

Двубоят започна доста динамично като до 10-та минута на първото полувреме резултат вече бе 2:1 в полза на "Левски". В 4-та Георги Костадинов засече центриране и отбеляза с глава първото попадение в двубоя. 3 минути по-късно Александрия успяха да върнат едно попадение след грешка на вратаря на столичани Боян Йоргачевич. Отговорът от страна на "сините" не закъсня и още в следващата атака новото попълнение в тима Лукин възстанови преднината на тима.

В следващите минути темпа на игра не падна и имаше ситуации, и пред двете врати. Така се стигна до 30-та минута, когато друго ново попълнение Франсис Нар спечели дузпа. Роман Прохазка обаче пропусна да увеличи преднината за тима, след пропуск от бялата точка.

В края на полувремето реферът отсъди доста спорна дузпа за Александрия. Йоргачевич беше на висота и успя да хване  удара на Давид Таргамадзе.

Четири смени бяха направени в "Левски" за втората част. Александър Любенов влезе на мястото на Боян Йоргачевич, Веско Минев смени Мики Орачев, а Ради Цонев отстъпи място на Джереми де Ноойер. Освен това Георги Костадинов излезе, за да влезе младокът Станислав Иванов, като това се случи в 55-та минута.

Второто полувреме не беше толкова динамично и положенията бяха по-малко. В 50-та минута юношата на "Левски" Ради Цонев пропусна да отбележи от голлинията. Първата хубава атака за украинците бе чак в 67-та минута, защитата на "сините" се справи.

В 80-та минута "Левски" дръпна с 3:1 чрез попадение на Мигел Бедоя след непряк свободен удар от наказателното поле. И отново 4 минути след това Александрия намали на 3:2.

До края на срещата имаше и още няколко смени. Атанас Кабов влезе на мястото на Сашо Александров, Георги Янев за сметка на Бурабия, както и Алекс Боримиров, който замени Франсис Нар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички