В Левски си поставиха сами цел: Борба за челото и ЦСКА зад тях на всяка цена


В Левски си поставиха сами цел: Борба за челото и ЦСКА зад тях на всяка цена
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

7304 0

В Левски цари голям оптимизъм след доброто начало на пролетния полусезон - 2 победи в 2 мача, едната доста убедителна. "Сините" са силно мотивирани да се борят за челните места, въпреки че от отбора си тръгнаха важни играчи като Уелтън и Роналдо, пише "България Днес".

От 2016-а насам "сините" финишират зад ЦСКА

Изданието твърди, че играчите сами са си поставили за цел да задминат в класирането големия си опонент ЦСКА. Към момента те изостават от тях с 4 точки. От 2016 г. насам "червените" неизменно завършват преди Левски в края на сезона.

Силното начало на сезона повиши левскарския дух

Серията от 4 поредни победи в Първа лига и 6 мача без загуба накара феновете да мечтаят дори за титлата. Изоставането от Лудогорец обаче е 7 точки, а разградчани вече нямат и европейски ангажименти. Те са и с мач по-малко.

Допълнителната "синя" мотивация

В съблекалнята на "Герена" има доста "сини" юноши като Николай Михайлов, Пламен Андреев, Асен Митков, Илиян Стефанов, Патрик-Габриел Галчев, Марин Петков. Това допълнително мотивира тима да изпревари големия съперник.

Първото синьо-червено дерби за сезона завърши с равенство 1:1. Второто от редовния сезон ще се проведе в уикенда 6-7 април. А според Емил Велев ЦСКА дори не е в битката за титлата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички