В Левски разследват защо играчите "окапаха" през втората част срещу Славия и май откриха "виновника"


В Левски разследват защо играчите "окапаха" през втората част срещу Славия и май откриха "виновника"
Снимка: Lap.bg

4820 0

В Левски продължават да се чудят какво се случи с отбора в мача срещу Славия в петък, пише "Мач Телеграф". Тогава "сините" доминираха осезаемо срещу съперника, но видимо рухнаха през второто полувреме.

Странното второ полувреме

След почивката играчите на Николай Костов все едно не присъстваха на терена. Един по един те започнаха да искат смени. В 88' пък Келиан ван дер Каап и Патрик-Габриел Галчев паднаха на тревата и погледнаха към скамейката, надявайки се да бъдат заменени.

Виновникът може би е помощник на Костов

Костов обаче бе изчерпал смените си и те трябваше да останат на терена. След победата с 2:0 и треньорът, и Галчев признаха, че е имало умора през второто полувреме.

Откриха ли на "Герена" "виновника"?

Изданието посочва, че причината за странната ситуация е открита и тя е работата на асистент-треньора Тимур Скорих. Той отдавна вече не се радва на първоначалното благоразположение към себе си на "Герена".

Скорих е кадър на Шахтьор (Донецк), но методите, които е прилагал там, явно не са подходящи за Левски. Изданието пише, че същото важи и за някои от иновациите, с които е впечатлил ръководството. Друг помощник на Костов пък отиде в Бразилия за играчи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички