В Левски няма постъпила оферта за нито един футболист към момента


В Левски няма постъпила оферта за нито един футболист към момента
Снимка: Levski.bg

3851 0

Левски може сериозно да съжалява за пропуснатите възможности да продаде свои играчи през зимата. Към момента няма нито една оферта за футболист на "сините", твърди "Мач Телеграф".

Ситуацията през зимата

През зимата 4-5 от футболистите на Станимир Стоилов бяха привлекли сериозен интерес от чужди клубове. Твърди се, че е имало конкретни оферти за Хосе Кордоба и Андриан Краев, и то за обща сума от около 3 милиона евро. Сега ситуацията е различна.

Сегашното положение

В момента на "Герена" дори не преговарят за продажбата на някой от своите футболисти. Това обаче не ги притеснява, тъй като смятат, че трансферният пазар още не е набрал скорост и е в "лятна пауза".

"Сините" не са притеснени от този развой

Нещо повече - в ръководството са доволни от този развой, защото ще запазят състава си за старта на евротурнирите. По всяка вероятност Кордоба, Краев, Уелтън и Ноа Сонко Сундберг ще останат в Левски поне за първия квалификационен мач в Лига на конференциите.

Изданието пише, че до затварянето на летния трансферен прозорец се очаква "сините" да продадат поне двама свои играчи. А в Левски ще вземат нови футболисти само при едно условие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички