В Левски бесни на агента на Паулиньо заради обещания за трансфер?


В Левски бесни на агента на Паулиньо заради обещания за трансфер?
Снимка: Официален сайт на Левски

1333 0

Още един агент на футболист на Левски е на път да си развали отношенията с клубните шефове. На „Герена“ им е писнало от изпълненията на импресарио от швейцарската компания, която представлява Паулиньо, пише „Мач Телеграф“.

Той не спирал да уверява „сините“, че след нова година им предстои сделка за 1,3 милиона евро за южноамериканеца, който притежава и наш паспорт. Както е известно, в Левски са готови да се разделят с крилото, Найджъл Робърта и Насиру Мохамед, за да си обезпечат зимната селекция и подготовката.

На този етап обаче на „Герена“ не са получили нищо черно на бяло, а времето до старта на подготовката върви все по-бързо. През лятото агентите на Паулиньо уж правеха опити да го уредят като Давиде Мариани в ОАЕ, но нищо подобно не се случи. След това се заговори за негов трансфер в Далечния Изток - Китай, Южна Корея или Япония.

Самият бразилец обаче явно намекна, че не мисли за трансфер и обеща да се представи по-успешно през 2020 година. В момента той е най-полезният играч на „сините“ със своите 4 гола и 1 асистенция.  А за кои 4 попълнения ще се бори Левски през януари, според слуховете, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички