В Холандия: Левски гледаше играчи на Твенте, но Спиерингс беше над всички


В Холандия: Левски гледаше играчи на Твенте, но Спиерингс беше над всички
Снимка: Официален сайт на Левски

3433 0

Трансферът на Стайн Спиерингс в Левски продължава да се обсъжда в Холандия, като заема доста водещо място сред изданията. Атакуващият полузащитник е запазил завинаги мястото в историята на РКС Валвайк най-вече заради промоцията в Ередивизие и ролята на Спиерингс.

Той е сред най-важните играчи за отбора и поради тази причини от вече бившия му клуб не са никак щастливи от раздялата. От изданието bd.nl припомнят двубой на Валвайк срещу Твенте от края на миналия месец, когато халфът вкарва два гола за успеха с 3:0. Според информацията тогава е имало представители на Левски, които са гледали и играчи на Твенте, но просто Спиерингс е бил над всички с представянето си.

Спиерингс вече се присъедини към Левски и направи първата си тренировка. Халфът е роден на 12 март 1996 година в Алкмаар и е висок 187 сантиметра. Започва да тренира в местния АЗ. Пробива в първия тим и на 13 февруари 2015 година дебютира срещу ПСВ (Айндховен). След това е пратен под наем в Спарта (Ротердам), където помага на отбора да спечели промоция за елита. На 7 януари 2019 година подписва договор с Валвайк от където именно идва в Левски.

А с кои играчи се твърди, че от Левски са склонни да се разделят - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички