В Англия: Гомес и Обертан може да доведат още звезди в Левски


В Англия: Гомес и Обертан може да доведат още звезди в Левски
Снимка: БГНЕС

1270 0

Жорди Гомес и Габриел Обертан се наслаждават на престоя си в Левски и могат да направят така, че още бивши звезди от Висшата лига на Англия да дойдат да пробват късмета си в България. Това се твърди в разработка на uk.blastingnews.com, пише "Тема Спорт".

"Тези звезди от елита, които не участват на Световното първенство, сигурно го гледат от екзотични дестинации. Други, които направиха име в Англия, пък се подвизават в много по-неизвестни първенства и вече се готвят за участие в евротурнирите. Във финала за Купата на България през миналия месец на терена имаше двама човека, които са доста познати на феновете на футбола на Острова. Техните лица са популярни от телевизорите - Жорди Гомес и Габриел Обертан. Те играят за Левски, но трофеят отиде в Славия", пише в материала.

"Двамата се наслаждават на престоя си в клуба. Освен това те постоянно предизвикват интерес - рекламата, която си правят, е по 24 часа 7 дни в седмицата. Това може да накара и доста други играчи, минали през Висшата лига, да потърсят пристан в България", казват още колегите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички