Ултиматумът от Крумов към "Левски" изтича днес


Ултиматумът от Крумов към "Левски" изтича днес

1124 0

"Левски" има краен срок до днес да плати оставащото от дължимата сума на бившия си футболист Пламен Крумов, В петък той обяви, че по споразумението с него "сините" са превели само част от третия и последен транш. Целия юношата на Локо (Сф) е трябвало да получи до 16 март.

Футболистът на Славия бе категоричен, че не се е разбрал с тима от "Герена" за разсрочване и не жела да го правят на "балък".

Така дългът към Крумов може да се превърне в голям проблем за "сините" при издаването на лиценз за следващия сезон. При положение, че "Левски" не плати днес, Крумов ще предприеме стъпки срещу клуба. До лицензионната комисия на БФС ще бъде изпратено писмо, с което ще бъде обяснено, че "Левски" му дължи пари и така не спазва условието за финансова изрядност. Сумата не е разсрочена, а за нея няма и водещо се дело, които са другите два варианта, при които случаят не влияе на настоящия период за лицензиране.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички